Zestawy
-
S Size Box
5x spicy ebi filadelfia
6x hosomak łosoś -
Oferta specjalna
M Size box
10x Sake Filadelfia
10x Kani Maki -
Vege Box
10x crispi vege
10x teriyaki tofu
10x tatar z shitake smażony w panko -
L Size box
10x ebi spicy grill
10x tatar z shitake w panko
10x sake fresh -
Party box
goma wakame
2x pierożki
2x sosy majonezowe
2x sos teriyaki
10x krewetki w panko
12x hosomak z avokado
10x kani maki w tempurze
10x tatar z łososia w tempurze
10x sake filadelfia
10x ebi standard
10x ebi shroomie -
Chwilowo niedostępne
BIG BOX XXL zestaw sylwestrowy (72 elementy)
(72 elementy PEŁNE pysznych składników+Goma Wakame):
-Tatar Shitake Panko: 10 elementów
-Tatar Łosoś Panko: 10 elementów
-Kani Maki w Panko: 10 elementów
-Sake Filadelfia: 10 elementów
-Sake Spicy Grill: 10 elementów
-Spicy Ebi Filadelifia: 10 elementów
-Hosomaki Wegosz: 6 elementów
-Hosomaki avokado: 6 elementów
Dodatkowo:
-Sałatka Goma Wakame
-Sosy Teriyaki oraz Spicy Mayo
-
Chwilowo niedostępne
M size BOX Zestaw Sylwestrowy (36 elementów):
-Kani Maki w Panko: 10 elementów
-Sake Spicy Grill: 10 elementów
-Spicy Ebi Filadelfia: 10 elementów
-Hosomaki Węgorz: 6 elementów -
Chwilowo niedostępne
M size BOX Zestaw Sylwestrowy (36 elementów):
-Kani Maki w Panko: 10 elementów
-Sake Spicy Grill: 10 elementów
-Spicy Ebi Filadelfia: 10 elementów
-Hosomaki Węgorz: 6 elementów
Okonomiyaki w stylu Osaka
Okonomiyaki w stylu Hiroshima to sycący placek, który oferuje różnorodność smaków i faktur. Oprócz podstawowych składników, takich jak kapusta, boczek, jajko składnik do wyboru z zależności od wariantu. Całość podawana z japońskim sosem oraz majonezem Kwepie.
-
Okonomiyaki Osaka Klasyczny
ciasto z mąki przennej, kapusta biała, kiełki fasoli mung, katsuobushi, boczek, jajka, zielona cebulka, sos okonomiyaki, łagodna przyprawa sichimi, nori, majonez japoński kwepie -
Szef kuchni poleca
Okonomiyaki Osaka Chikin
ciasto z mąki przennej, kapusta biała, kiełki fasoli mung, katsuobushi, boczek, jajka, zielona cebulka, sos okonomiyaki, łagodna przyprawa sichimi, nori, majonez japoński kwepie, kurczak -
Nowość
Okonomiyaki Osaka Ebi
ciasto z mąki przennej, kapusta biała, kiełki fasoli mung, katsuobushi, boczek, jajka, zielona cebulka, sos okonomiyaki, łagodna przyprawa sichimi, nori, majonez japoński kwepie, krewetki -
Okonomiyaki Osaka Sake
ciasto z mąki przennej, katsuobushi,kapusta biała, kiełki fasoli mung, boczek, jajka, zielona cebulka, sos okonomiyaki, łagodna przyprawa sichimi, nori, majonez japoński kwepie, wołowina -
Okonomiyaki Osaka Gyu
ciasto z mąki przennej, kapusta biała, kiełki fasoli mung, katsuobushi, boczek, jajka, zielona cebulka, sos okonomiyaki, łagodna przyprawa sichimi, nori, majonez japoński kwepie, wołowina
Przystawki
-
Pierożki Gyoza 5 szt.
-
Szef kuchni poleca
Marynowane grzybki Shitake
podane na sałatce goma wakame -
Krewetki w panko 5 szt.
-
Krewetki w tempurze 5 szt.
-
Kalmar w tempurze 5szt.
Ramen
-
Szef kuchni poleca
Ramen Shoyu
bulion drobiowo-wołowy, tare shoyu, olej porowy, boczek chashu, marynowane grzyby shitake, pierożek gyoza z kaczką, pieczony pomidor, dymka, sezam, narutomaki, jajko nitamago, nori -
Ramen Tantanmen
bulion wołowo-drobiowy, tare sezamowo-orzechowe, olej chilli, mielona wołowina, kiszony musztardowiec, cebulka, pak choi, jajko nitamago, czarny sezam, młotkowane nerkowce, nori -
Ramen Miso
bulion wołowo-drobiowy, tare na bazie japońskich past miso, olej mayu (palony czosnek), cebulka, sezam, menma (bambus), kukurydza smażona na miso butter, marynowane grzyby shitake, boczek chashu, goma wakame, jajko nitamago, nori -
Shoyu Vege
bulion warzywno-grzybowy, tare shoyu, olej mayu (palony czosnek) marynowane tofu, sezam , dymka, karmelizowana brukselka, marynowane grzyby shitake, pieczony pomidor, warzywny pierożek gyoza, kiełki mung, fasolka edamame, jajko nitamago, nori -
Tantanmen Vege
bulion warzywny, tare sezamowo-orzechowe, olej chilli, wegańskie niemięso, kiszony musztardowiec, cebulka, czarny sezam, jajko nitamago, młotkowane nerkowce, togarashi, pak choi, nori
Futomaki
Futomaki to jedna z najbardziej popularnych odmian sushi w japońskiej kuchni. To rodzaj sushi, w którym ryż jest zawinięty wewnętrznie w glona nori i wypełniony różnymi składnikami
-
Futomaki Spicy Ebi Philadelphia
krewetka w panko, jalapeno, kremowy serek philadelphia -
Futomaki Ebi Philadelphia
krewetka w panko, ogórek, kremowy serek philadelphia -
Szef kuchni poleca
Futomaki Ebi Sake
łosoś, krewetka w tempurze, ogórek -
Futomaki Kani Ebi
sałatka z paluszka krabowego, awokado, krewetka w panko, pikantny sos sriracha -
Szef kuchni poleca
Futomaki Sake Stick
łosoś, ogórek, paluszek krabowy, pikantny sos sriracha -
Futomaki Unagi
węgorz, oshinko, ogórek, pikantny sos sriracha -
Futomaki Kani Maki w tempurze
sałatka z paluszka krabowego w tempurze, spicy mayo, dymka -
Futomaki Spicy Tofu
tofu marynowane w sosie sriracha, mango, ogórek -
Oferta specjalna
Futomaki Teriyaki Tofu
tofu marynowane w teriyaki, awokado, kremowy serek philadelphia -
Futomaki Tatar z łososia w tempurze
lekko pikantny tatar z łososia z w całości, smażony w tempurze, polany spicy mayo -
Futomaki Tatar Shitake w panko
tatar z grzybów shitake marynowany w sosie sojowym i occie ryżowym, kremowy serek philadelphia, całość smażona w panko
Uramaki
Sushi z glonem Nori umieszczone jest wewnątrz rolki a ryżem na wewnątrz. Uramaki są oprószone prażonym sezamem.
-
Uramaki Sake Philadelphia
kremowy serek philadelphia, łosoś, mango, awokado -
Uramaki Sake Fresh
łosoś, sałatka, ogórek -
Szef kuchni poleca
Uramaki Sake Grill Philadelphia
pieczony łosoś, kremowy serek philadelphia, tykwa -
Uramaki Sake Spicy Grill
pieczony łosoś w togarashi, mango, oshinko -
Uramaki Standard Ebi
krewetka w tempurze, ogórek, tykwa -
Uramaki Ebi Spicy Grill
krewetka w tempurze, pikantny pieczony łosoś togarashi, mango -
Uramaki Ika Maki
krewetka parzona, sałata, ogórek, pikantny sos sriracha -
Uramaki Ebi Shroomi
krewetka w panko, tatar z grzybów shitake, kremowy serek philadelphia -
Uramaki Crispy Wege
mix warzyw w tempurze, japoński majonez "kwepie"
Uramaki Premium 10 szt.
-
Uramaki Ika Maguro
łosoś, sałata, ogórek, całość obłożona krewetką parzoną -
Szef kuchni poleca
Uramaki Premium Tofu
tofu marynowane w sosie sriracha, mango, ogórek obłożony awokado -
Uramaki Makio
krewetka w panko, tatar z grzybów shitake, kremowy serek philadelphia, całość obłożona opalanym łososiem -
Uramaki Mizu
łosoś, krewetka w tempurze, ogórek, tobiko (ikra latającej ryby) -
Uramaki Sake Unagi
łosoś, awokado, ogórek, całość obłożona wędzonym węgorzem
Hosomaki 6 szt.
Rolka sushi z jednym składnikiem.
-
Hosomaki Ogórek
-
Hosomaki Mango
-
Hosomaki Awokado
-
Szef kuchni poleca
Hosomaki Surimi
-
Hosomaki Łosoś
-
Hosomaki Łosoś w tempurze
-
Hosomaki Węgorz
-
Hosomaki Kalmar w tempurze
Nigiri 3 szt.
Uformowany, owalny kawałek ryżu z odrobiną wasabi, na wierzchu którego znajduje się surowa ryba.
-
Nigiri Awokado
-
Oferta specjalna
Nigiri Łosoś
-
Nigiri Łosoś opalany w ostrej marynacie
-
Nigiri Węgorz
Sosy i dodatki
-
Goma Wakame 150g
-
Sos Spicy Mayo
-
Kwepie (Japoński majonez)
-
Teriyaki sos
Desery
-
Sernik z dodatkiem matchy polany białą czekoladą posypany nerkowcami podany na musie mango
-
Deser Sezonowy